Nekem van 1 puff mináa háát..öö jah..(még inen is lett pont rendelve):D de bárhol nézekk vidit mindenhol gyári hibás a puff letörik a furulya észe meglett hegesztve igy jo de hát akkoris 80e ft mostmár asszem szal..azér figyelhetének rá jobban..
Nah közbe beszéltem 1 forumossal(neki is r-setup cső) és neki is ezvolt:S de meglett hegesztve és semmi baja amugy meg ettöl eltekintve téleg jo nekem sincs bajom vele csak érthetetlen kicsit ez.Nahde felesleges ezen rágódni szerintem:)
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Gyári tuned :) LeoVince Zx S6 short légszűrő Polini SPC '03 varió S6 CNC külsőtárcsa Malossi X-kevlar szíj
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Gyári tuned :) LeoVince Zx S6 short légszűrő Polini SPC '03 varió S6 CNC külsőtárcsa Malossi X-kevlar szíj
Hát hengerrel még nem volt gond( ne is legyen x),kipu meg meg lett heggesztve és ott az új gazdinál henger is eladó( nem kell hájend a parasztnak(vagyis nekem )) na csak ennyi.
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Stage6 racing, MF EVO HPC, Malossi Delta, Malossi Wingbell, MVT Millenium. Polini EVO variószett, Polini evo membrán, SSP vízpumpa,Dellorto 21 black, Stage6 double layer, Malossi Sekunder+ Malossi Primer, Top Nardo kihajtásdekni.