A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kese 2009.12.05. 10:19-kor.
Purtroppo, a mio avviso, i forum e i giornali hanno creato una miriade di scienziati.... Tempo indietro...c'era molta più prassi ed esperienza. Ora la gente passa ore e ore davanti al computer, fa calcoli teorici, Time Area di qua, RDC primario di la.... quando i motori che ci ritroviamo sono meno prevedibili di una donna incinta. Chi mastica più asfalto, a mio avviso...fa e farà più strada
Szerintem az egyetlen olyan robogós cég vagyunk az országban aki olyan dolgot hirdet amiből nem származik bevétele.
Nagyon sok helyen fent van a link, pár ezer szórólap, plakát is kiosztásra került.
A google-t is támogatjuk egy kis pénzel.
Ha van egyéb ötlet javaslat hozzáfüznivaló akkor szívesen fogadjuk. A fórum, illetve a shop akkor lesz tökéletes, ha nektek tökéletes, idővel reméljük teljesen kiforrottá válik.
Robogotuning.eu @ 2009 - SCOOTER TUNING IS MY LIFE
Nekem nagyon bejön a fóru csak annyiban szeretnék segítséget kérni hogy nemtudok képet kirakni vagyis nemtudom hogy csináljam olyan méretűre amit elfogad a rendszer előre is köszönöm!!! (egy kicsit szégyen a tudatlanságom de én tényleg kezdő fórumozó vagyok)
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: 70cc malossi malossi tengő gianeli kipu molossi variátor és kuplung stage6 szivatómechanika stage6 vákumdob 17.5 karbi malossi membrán
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: 70cc malossi malossi tengő gianeli kipu molossi variátor és kuplung stage6 szivatómechanika stage6 vákumdob 17.5 karbi malossi membrán
Ne haragudjatok de minek vannak moderátorok ha engedik teleszórni a fórumot ilyen szemetekkel????mert nem igaz hogy csak az én szememet szúrja ez a sok kamu topik!!!
Eladó:új és használt robogó tuning és gyári alkatrészek,bontott cuccok. Vállaljuk:műanyag idomok heggesztését. Hengerek, blokkok módosítását. Robogók javítását,tuningolását(hajdúszoboszlón és budapesten)
nem csak téged zavar moderátorok nincsenek, én a kezdetekkor felajánlottam a segítségem, de nem tartottak rá igényt amúgy az is elég lenne, ha betiltanák az új topik nyitását
Ha valakinek valami baja van a másikkal, azt privát üzenet formájában közölje felé, ne a fórumot OFF-olja, köszönöm!
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Stage6 Streetrace 70ccm Stage6 Pro Racing kipuff RMS Racing főtengely 21 DellOrto PHBG Black Edition Malossi Short szívócsonk Malossi Fly Malossi kuplungharang Motoforce Racing membránház Polini SPC Malossi X-kevlar Stage6 DoubleLayer stb...
Norbi írta:Amúgy ezekre a nyomi topikokra (értsd: nem tartozik a fórumhoz) az lenne a megoldás, hogy Misi lezárja az új téma nyitását mezei júzerek számára....
Misi, ennyit tegyél meg szerintem! Ezzel nem lesz senkinek sem rosszabb, csak jobb
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Stage6 Streetrace 70ccm Stage6 Pro Racing kipuff RMS Racing főtengely 21 DellOrto PHBG Black Edition Malossi Short szívócsonk Malossi Fly Malossi kuplungharang Motoforce Racing membránház Polini SPC Malossi X-kevlar Stage6 DoubleLayer stb...