A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Stage6 Streetrace 70ccm Stage6 Pro Racing kipuff RMS Racing főtengely 21 DellOrto PHBG Black Edition Malossi Short szívócsonk Malossi Fly Malossi kuplungharang Motoforce Racing membránház Polini SPC Malossi X-kevlar Stage6 DoubleLayer stb...
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Motoforce racing "T" + hozzá mart blokk Top due + "T" Motoforce Racing F.Tengej Malossi MHR Tügörgő 10mm Top nardó Malossi Fly + mhr rugószett Malossi Multivar Motoforce racing membránház Dell orto 19 karbi Motoforce kuplungharang Motoforce mobil+fix tárcsa Malossi X kevlar szij Tomaselli gyorsgázkar TOP hátsó emelt teló Malossi MHR 106% t.rugó Brembo fék munkahengerek elől hátúl
helló! hebo racing relika kipfról tudna valaki valami mondani??? formailag mennyire hasonlít a c16ra?? mert láttam 1 képet ahol pont úgy kiálla mint a c16 :S :S
Hát szerintem teljesen más a két pufó... Még ránézésre is... pl: hebonak rövid rezója van hogy pörögjön a gép, c16nak hosszabb, azzal nagyobb végsebesség érhető el... (legalábbis én így tudom)
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Gyári tuned :) LeoVince Zx S6 short légszűrő Polini SPC '03 varió S6 CNC külsőtárcsa Malossi X-kevlar szíj
rms racing is jó lenne én azzal használtam elég sok ideig a duét. Motoforce evo valami másik tügörgővel ez a kettő olcsóbb, de a drágább főtengőkkel sincs gond csak az árukkal.
A következő alkatrészekből épül fel a robogóm:: Motoforce racing "T" + hozzá mart blokk Top due + "T" Motoforce Racing F.Tengej Malossi MHR Tügörgő 10mm Top nardó Malossi Fly + mhr rugószett Malossi Multivar Motoforce racing membránház Dell orto 19 karbi Motoforce kuplungharang Motoforce mobil+fix tárcsa Malossi X kevlar szij Tomaselli gyorsgázkar TOP hátsó emelt teló Malossi MHR 106% t.rugó Brembo fék munkahengerek elől hátúl
A MF evo elég jó de a helyedbe valami HPC-T vennék azok eléggé jók pl: stage6 hpc nemis drága és jó is de nemárt ehhez is egy MHR tűgörgö mert a stage6 eléggé szar pedig elvileg hebo gyárgya nekik. szal annyi h a stage6 jó én prorace2 mellé használtam és bőven megfelelt!!!
Sziasztok segítségeteket kérném van egy 2002-es aerox-om. Az érdekelne hogy lehetséges hoyg ebben van elektronikus folytás? illetve nem jól mér a km-spírálja elég sokat csal hogy lehet azt beállítani vagy csak cserével orvosolhatóó a baj?